Australien - lørdag den 05. januar 2013


Fra Danmark til Hong Kong

Tilbage

Rejseruten startede i Billund Lufthavn, hvor der var afgang til Lufthansa kl. 6:10. Så vi skulle tidlig op – ja Lasse mente, at det snart ikke kunne betale sig at gå i seng, for vækkeuret ringede kl. 2.

I Frankfurt havde vi god tid til at skifte fly – det blev også nødvendigt, for den tyske ordnung muss sein fik sig et knæk. Vi skulle med et tog fra en terminal til en anden. Toget kørte åbenbart ikke, så vi blev dirigeret rundt i den ene terminal, for til sidst at ende i en lang kø, for at komme med en shuttlebus til et andet sted i samme terminal. Herfra kunne vi så endelig tage toget til den rigtige terminal. Sikke et gedemarked. Nå, men så skulle vi da ikke sidde og kede os mens vi ventede på vores fly ☺

Turen fra Frankfurt til Hong Kong tog omkring 11 timer. Det er lang tid, så der blev pløjet nogle film, læst lidt i en bog, hørt musik, spist et par fine måltider – og sovet en smule. Alt for lidt faktisk, for vi havde givet hinanden lov til, at sove på dette første store stræk, mens vi skiftede fra lørdag til søndag. Vi skulle gerne holde os vågne på sidste stræk fra Hong Kong til Brisbane – ellers ville vi nok få problemer med at vende dag og nat på hovedet.

1